Sudety ZachodnieSudety ZachodnieSudety Zachodnie
  Top » Sudety Zachodnie » Miejscowości,
dzielnice,osady
» Pobiedna » Recenzje
Imieniny dziś obchodzą:
Jarosław, Marek, Wasyl,
Porozmawiaj na forumForumPorozmawiaj na forum
 |  Moje Konto
Kategorie
Drogi, trasy,
rozdroża
 (23)
Grupy skalne,
skały, skałki
 (55)
Miejscowości,
dzielnice,osady
 (61)
Przełęcze,doliny,
Obniżenia
 (35)
Rezerwaty Przyrody,
Parki
 (3)
Strumienie,rzeki,
stawy,mokradła
 (86)
Szczyty gór,
wzgórza,pagórki
 (108)
Zabytki przyrody,
kultury,ruiny
 (10)
Losowe zdjęcie
Proszowa (Lato 2007) Nr.4
Proszowa (Lato 2007) Nr.4
Autor/Przesłał: Zielnik
Regiony
Forum
Aktualnie na Forum:

Temat: Ostatnia odpowiedź:
piszcie nowości Brak odpowiedzi
Chrośnica 29-08-2017 08:26
Anonymous
jura
Rozhledna Eliška Brak odpowiedzi
Dziwna tablica w Ciszycy Brak odpowiedzi
Wspomnienia ze Strażnicy WOP 11-02-2015 21:42
andrzej s.
Ostatnio w albumie:

Tytuł Szkoła Podstawowa im. K. Makuszyńskiego w Pobiednej
Wysłał/a: RenataS
Wysłany: 09 01 2011 11:07:45

Tytuł Szkoła Podstawowa im. K. Makuszyńskiego w Pobiednej
Wysłał/a: RenataS
Wysłany: 09 01 2011 11:07:11

Tytuł Szkoła Podstawowa im. K. Makuszyńskiego w Pobiednej
Wysłał/a: RenataS
Wysłany: 09 01 2011 11:06:37
Co nowego? więcej
kwiecień 2018
- Dzień jak codzień
- Dzień dzisiejszy
- Warto zobaczyć

News
2006-12-23 18:55:59


Czereśniak
Szybkie Wyszukiwanie
 
Wpisz słowo aby wyszukać miejsce.
Wyszukiwanie Zaawansowane
Szukaj w Google
Google
Informacje
Bibliografia
Ksiega Gości
Regulamin GOT
Dekalog Turysty Górskiego
Korzystanie z Serwisu
Kontakt
Pobiedna 401-474m n.p.m.
od meffer Data Dodania: środa, 30 sierpień 2006 15:25:58
Witam serdecznie
Widze ze juz prawie wszyscy wrocili z wakacji brakuje jeszcze tylko p.Lidii i p.Tadeusza.
Humory widze dopisuja a najwiekszym wzieciem cieszy sie temat o milosci (na nowym forum) nie wiem o czym to swiadczy ale napewno ma to jakies logiczne wytlumaczenie.
Pan Andrzej pokazal nam jak wygladal znaczek SKS w Pobiednej. Domyslam sie ze pochodzi on z czasow gdy szkola w Pobiednej nie miala jeszcze sali sportowej. A dzisiaj chyba nie ma w szkole takiego znaczka - szkoda za ... lat byloby co wspominac.
Widze wiele nowych nick-ow na forum zapraszamy do dyskusji o Pobiednej.
W naszej galerii pojawilo sie rowniez zdjecie druzyny strazackiej z poczatku ubieglego wieku a kto pamieta gdzie byly w Pobiednej remizy strazackie zanim wybudowano te na ul Hetmanskiej?
W Pobiednej bylo i jest tak duzo strazakow ze chyba z odpowiedzia na to pytanie nie bedzie zadnego problemu.
Pozdrawiam.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
od Elka Data Dodania: środa, 30 sierpień 2006 12:23:58
Serdecznie witam
Panie Andrzeju - wprawdzie ja preferuję koty (szczególnie dachowce), ale Pański pupil jest bardzo sympatyczny, ma takie łobuzerskie oczy. Wcale się nie dziwię, że chciał Pan szybko wracać do domu. Kilka dni temu byłam na wystawie kotów, a tu taka niespodzianka - prezentacja naszych pupili (czekam na persy). Może powinniśmy założyć taki album?

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
od andrzej gnoiński Data Dodania: środa, 30 sierpień 2006 10:21:40
Zdjęcie teściowej też można,pod warunkiem że jest ładniejsza od tego psa.[jakie pytanie taka odpowiedz].

Ocena: 1 z 5 Gwiazdek! [1 z 5 Gwiazdek!]
od miłośnik zwierząt Data Dodania: środa, 30 sierpień 2006 09:47:03
Jak pies. A teściowej zdjęcie te można?

Ocena: 1 z 5 Gwiazdek! [1 z 5 Gwiazdek!]
od andrzej gnoiński Data Dodania: środa, 30 sierpień 2006 09:24:00
Pani Renato nigdy nie było moim zamiarem wyrządzic Pani przykrości,le jak Pani to w ten sposób odczytała to bardzo przepraszam.Gdybym był wiceministrem Macierewiczem powiedział bym że użyłem nieprawidłowego toku myślenia.Ale całe szczęście nim nie jestem.Pozdrawiam Andrzej G.I jak podoba się mój pupilek?

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
od marian folusz Data Dodania: środa, 30 sierpień 2006 08:20:58
A i pewnie,że ja takż zamieszczę swoje Persy na forum,a co,niech patrzą i podziwiają.Tylko muszę ich doprowadzić do wyluzowania z "agresywnego spojrzenia"A wszyscy inni Przyjaciele z forum do dzieła:kto żyw niech rozszerza znajomości z naszymi pupilkami.

Ocena: 2 z 5 Gwiazdek! [2 z 5 Gwiazdek!]
od Robert.K. Data Dodania: środa, 30 sierpień 2006 05:00:28
Witam ponownie- Mam nadzieje ze kazdy z was mial mile i cieple lato, ja wlasnie z rodzinka dokonczylismy tegoroczne wakacje.Dzieci biegaly po plazy mama podziwiala sloneczne promienie natomiast tata biegal z wedka , zachwycajac sie ochydnymi Rekinami Piaskowymi.(gatunek rekina ) . Pan Kornel pisze w soim poscie o siostrze Pobiednej w woj Mazowieckim ja slyszalem o niej jeszcze w szkole podstawowej w Prawdziwej Pobiednej hehe na lekcji geografii z Panem Kotlinskim. Moze urazam kogos wypisujac tutaj swoje mysli ,wspomnienia itd. ale jakos jest mi latwiej pisac wlasnie na tej stronie. Przyznam sie ze codziennie kiedy wlacze kompa szybko przegladam -stronke ma ona jakis swoisty magnes , ktory ciagnie do czytania. Mam takie male pytanko czy bylo by mozliwe np. zalozyc jakis Czat Milosnikow Pobiednej??? zaznaczam to tylko moja ciekawosc.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
od ... Data Dodania: wtorek, 29 sierpień 2006 23:21:23
...zadziwiające doprawdy jest to miejsce...ktoś,kto deklaruje zamyślenie...zadumę...zagubienie nawet...pisze coś tu i...wyziera z tego ciekawość Świata...ludzi...szczególna radość życia...nastrój jakże radosny...ambiwalencja...?...który stan jest zatem prawdziwy...???

Ocena: 1 z 5 Gwiazdek! [1 z 5 Gwiazdek!]
od Renata Data Dodania: wtorek, 29 sierpień 2006 21:34:05
Panie Andrzeju!
No teraz to zrobił mi Pan przykrość.Prawdopodobnie niezamierzoną.Jak to " prawie nikogo" .A ja to prawie nikt? Nigdy tak o sobie nie pomyślałam. A pozostali? Kajak, czy wiedział Pan co myśli kolega ze szkolnych lat?;-)
Faktem jest,że wypowiedzi rozsypały się po starym i nowym forum, nie są już tak widoczne w jednym miejscu i z pewnością jest ich mniej, ale proszę nie tracić ducha.Ludzie piszą i będą tu pisać. Zbliża się koniec lata, wrócimy na stare śmieci.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
od andrzej gnoiński Data Dodania: wtorek, 29 sierpień 2006 20:43:07
Witam Pani Renato.Ze spaceru z psem już przyszedłem.Wygłąda na to że ostatnio prawie wszyscy z tego forum" wyszli na spacer ze swymi psami".Przecież tu prawie nikogo nie ma.Kajak ja fotkę swojego pupila wysłałem Ty wyśli swoje" Persy".Będzie je można zobaczyc na forum.Przyznaję że masz się czym pochwalic.Pozdrawiam.Andrzej G.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Wyświetlono rekordy od 531 do 540 (z 937 znalezionych)
Stron: [<< Poprzednia]  ... 51  52  53  54  55  56  57  58  59  60 ...  [Następna >>] 
Powrót Napisz Recenzję
Informacje o regionie
Inne miejsca
Powiedz Znajomemu
 
Powiedz o tym miejscu komuś, kogo znasz.
Recenzje (1084) więcej
Pobiedna
Panie Tadeuszu!Dopier-
o dzis znalazlam Pana post z 3.VIII.Pie ..

5 z 5 Gwiazdek!
Kursy walut
Ważniejsze linki
Kamery w sudetach
Pogoda dla Sudetów Zachodnich
Mapa radarowa Polski
Rozkład jazy PKP
MZK Jelenia Góra
PKS Jelenia Góra
KRY-CHAbis (przejazdy Jelenia - Wrocław)
Karkonosze ON-LINE
Sudety - Informator Turystyczny
Wyprawy w Sudety
Sudecki Informator Turystyczny
naszesudety.pl
Twoje Sudety
Miesięcznik "Sudety"
Sudety.it
SZKLARSKA PORĘBA - Baza noclegowa inf. turystyczne noclegi
Oficjalna strona miasta KOWARY
KarkoMega - nocleg w Karkonoszach i Górach Izerskich
Dolny Śląsk - Informacja Turystyczna
Karkonosze - informacje, noclegi, szlaki, miejscowości i historia
Przesieka - serwis internetowy
Borowice
Strona o turystyce rowerowej, Sudety, Jelenia Góra
PTTK Oddział "Sudety Zachodnie"
Dolny Śląsk jakiego nie znacie...
Książański Park Krajobrazowy,Książ,Park Krajobrazowy,Zamek Książ
Strona o turystyce rowerowej, Sudety, Jelenia Góra
Forum Górskie - 321gory
Banery
Jelenia Góra i okolice
Sudecka TopLista
Linki Pozycjonowanie
Jelenia Góra
Toplista YES
TOPLISTA STRON JELENIA GÓRA I OKOLICE!!
Najlepsze z Dolnego Śląska
Polskie góry - toplista
RANKING TURYSTYCZNYCH STRON INTERNETOWYCH
Najlepsze górskie strony
Darmowy katalog stron
....::::GŁOSUJCIE::::....
Czy podoba Ci sie ta strona ?
TakNie

Zobacz wyniki
Darmowy Katalog Stron
Słoneczny Katalog Stron
Katalog stron Sznurki
Katalog stron Grafbox
Darmowy Katalog Stron SEO
Prosty Darmowy Katalog Stron

darmowe liczniki
Copyright © 2003 osCommerce
Powered by osCommerceProfessional & updated by Robalek
Sponsor - "KKF" Jelenia Góra
Mojej siostrze " "